Gezichtsmaskers

 • HYALURONIC GEL MASK: 
  Hyaluronic Gel Mask is een échte dorstlesser voor de huid! Geschikt voor de vochtarme tot droge huid.
 • PHYTOCELL MASK:
  Phytocell Mask is een gelmasker, op basis van appelstamcellen. Stamcellen in onze huid zorgen voor een voortdurende vernieuwing van de opperhuid. Dit zorgt voor een continue huidvernieuwing, waardoor de huid langer jong toont en rimpelvorming wordt afgeremd. De huid wordt mooi glad en egaal. Collageen zorgt voor een hydraterende werking en sojapeptiden versterken de celstofwisseling. Geschikt voor de rijpere, droge of vochtarme huid.
 • CHOCOLATE MASK:
  Dit masker is vooral bestemd voor een vochtarme en onrustige huid. Chocola bevat veel mineralen en de vitaminen A,B,C, D en E en is de grootste natuurlijke bron voor magnesium, wat een onmisbaar element is bij vele reacties die in de cel plaats vinden. Het masker werkt hydraterend, ontstekingsremmend en kalmerend.
 • SENSITIVE SKIN MASK:
  Dit is een zacht hydraterend stay-on masker voor de gevoelige huid en door haar reinigende eigenschappen ook zeer geschikt voor de onzuivere huid. Bisabolol en het extract van ogentroost zorgt voor een kalmerende ontstekingsremmende werking. Terwijl avocado-olie en macadamia olie met vitaminen en fytosterolen bijdragen aan een betere structuur van de huid, waardoor deze zachter en gladder aanvoelt. Dit masker bevat prebiotica om de huidflora te beschermen. Door het Agave extract krijgt de huid een zijdezacht gevoel na de behandeling.
 • REVITAL GEL MASK:
  Dit hydraterende en verzachtende anti-aging masker is speciaal bestemd voor een droge huid, die in een slechte conditie verkeert: voor een huid die om extra verzorging vraagt, zoals een rijpere huid met verslapt bindweefsel. Dit masker zorgt voor een betere vochtbalans en soja peptiden stimuleren de celstofwisseling. Als antioxidant bevat het masker vitamine E. Betaïne, afkomstig uit de suikerbiet, heeft eveneens sterke hydraterende eigenschappen en een beschermende functie voor het DNA in de cel, waardoor de schadelijke werking van vrije radicalen en UV-straling sterk wordt beperkt en photo-aging wordt afgeremd. Het Revital gel masker zorgt voor een duidelijke kwaliteitsverbetering van de huid, die daardoor weer zijn gezonde uitstraling herkrijgt.
 • MOISTURIZING MASK:
  Dit stay-on masker is een hydraterend crème/gelmasker voor toepassing bij een vochtarme tot droge huid. Bevat naast de sterke moisturizer Trimoist, een drie staps moisturizer die de huid 24 uur lang hydrateert, de huidbarrière verstevigt en de huid beschermt tegen vroegtijdige tekenen van huidveroudering. Ook is aloë vera, met kalmerende en verzorgende eigenschappen, toegevoegd aan dit masker. Deze formule zorgt voor een verbetering van de huidbarrière en de vochtbalans van de huid en beschermt het DNA in de cel tegen de schadelijke invloed van vrije radicalen en UV-straling en bestrijdt daarmee photo-aging. De huid zal na behandeling zacht aanvoelen en er stralend en gezond uitzien.  
 • EYE CONTOUR MASK:
  Dit masker bevat extracten van ogentroost, calendula en hamamelis, die zorgen voor een betere doorbloeding, herstel van de vochtbalans en een versteviging van een verslapte huid. Vermoeide oogleden ontspannen, rimpels en kraaienpootjes nemen af.                                                                         
 • DEEP CLEANSING MASK:
  Dit is een zuiverend crèmemasker dat geschikt is voor de vette huid of een onzuivere huid met puistjes. Dit masker met extracten van hoefblad, melisse en tijm zorgt voor een reinigende en hydraterende werking op de huid. De zonnebloemolie en avocado-olie met huid-identieke lipiden en een hoog fytosterolgehalte voeden en beschermen de huid, waardoor de conditie van de huid opvallend verbetert. Nieuw aan dit masker toegevoegd prebiotica dat er voor zorgt dat de beschermende organismen beter bestand zijn tegen veranderingen in het evenwicht van de huid.De rijstzetmeelkorrels die aan het masker zijn toegevoegd zijn van een perfecte ronde vorm en zijn zeer klein van formaat. Door deze hele kleine en perfecte vorm reinigen zij de huid bij het aanbrengen van het masker op een zeer vriendelijke manier. De rijstzetmeelkorrels zorgen ervoor dat het vuil en sebum van de huid verwijderd worden, zonder dat zij de huidbarrière aantasten en de talgklieren stimuleren.
 • PRO COLLAGEN MASK:
  Dit crèmemasker is als hydraterend masker ideaal voor de vochtarme tot droge huid. Collageen herstelt de vochtbalans waardoor de huid voller wordt en rimpels vervagen, daarbij ondersteund door de gunstige werking van avocado-olie met veel vitaminen en fytosterolen, wegens de stimulerende werking op de bindweefselstofwisseling en het anti-aging effect. Verhoogt het vochtgehalte van de huid, vermindert rimpelvorming en verslapping van de huid en gaat huidveroudering tegen.
 • CERELASTINE MASK:
  Dit masker bevat de moisturizer Trimoist, een drie staps moisturizer die de huid 24 uur lang hydrateert, de huidbarrière verstevigt en de huid beschermt tegen vroegtijdige tekenen van huidveroudering. Daarnaast ook toegevoegd Repair complex (bifida ferment lysate) voor een versneld herstelvermogen van de huid. Het een bijzondere krocusextract in dit masker, zorgt voor een betere celcommunicatie tussen opperhuid en lederhuid, waardoor er significant meer collageen en elastine wordt aangemaakt.
 • ALOE VERA MASK:
  Dit crème masker is geschikt voor elk huidtype, maar vooral voor een vochtarme, verwaarloosde huid. Het Aloe Vera Mask heeft een veelzijdige werking. Naast reinigende eigenschappen werkt het ook hydraterend en herstellend.  
 • VITAMIN C FLEECE MASK:
  Voor een vale huid met verslapte contouren. Ondersteunt het immuunsysteem en activeert het natuurlijke herstelvermogen van de huid. Geeft de huid haar spankracht en elasticiteit terug. Een ideaal masker na de zomervakantie of de zonnebank.                                                                                             
 • HIBISCUS FLEECE MASK:
  Hibiscus wordt de ‘Botox-plant’ genoemd vanwege zijn krachtige anti-aging    eigenschappen. Hibiscus heeft krachtige antioxiderende eigenschappen en is een effectieve elastase-remmer. Het verhoogt de elasticiteit van de huid en heeft een licht exfoliërend effect. Het helpt de huidtint egaler te maken.                
 • AHA GREEN TEA FLEECE MASK:
  Een kleine hoeveelheid fruitzuur zorgt voor een lichte Lysing en verwijdert dode huidcellen, stimuleert nieuw bindweefsel en verbeterd de bloedcirculatie. Groene thee is een anti-oxidant en bestrijdt vrije radicalen.
 • VITAMIN E FLEECE MASK:
  Vitamine E is een krachtig antioxidant dat helpt de veroudering van cellen tegen te gaan en beschermt de huid tegen schadelijke zonnestralen.                         
 • REPAIR FLEECE MASK:
  Dit masker herstelt de onzuivere huid.
 • GINKGO BILOBA FLEECE MASK:
  Dit vliesmasker bevat natuurlijk Ginkgo biloba-extract dat de vrije radicalen kan oplossen. Het masker heeft een preventieve werking op celregeneratie, voorkomt vroegtijdige veroudering. Vooral voor rokers, zonnebaders en mensen die medicijnen nodig hebben. Een kuur met dit vliesmasker dient om specifiek de doorbloeding van de huid te bevorderen. Voor alle huidtypes, vooral voor de gestreste, vermoeide huid.
 • PRO COLLAGEN FLEECE MASK:
  Dit geweldige Collageen puur vliesmasker werkt sterk vochtregulerend en werkt doeltreffend tegen rimpelvorming.
 • ALOE VERA FLEECE MASK:
  Deze fleece mask is een vliesmasker met Aloë vera en is een ideale behandeling voor een droge, vermoeide en zéér gevoelige huid.
 • PRO COLLAGEN EYE PAD:
  Pro Collagen Eye PAD is een oogmasker dat de huid rond de ogen steviger en zachter doet lijken. De huid wordt egaal en geeft een jeugdiger uiterlijk.