Gezichtsbehandelingen

Onze huid is ons grootste orgaan en daarom erg belangrijk om goed te verzorgen. In de salon worden er verschillende soorten huidverzorgende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen aangeboden met de heerlijke huidproducten van Nouvital cosmetics. Tijdens de huidverzorgende behandelingen staat de verzorging en ontspanning van u en uw huid centraal. Wilt u daarnaast ook huidverbetering dan is een wat uitgebreider behandeling misschien iets voor u. Bij een gezichtsbehandeling staat huidverbetering centraal en werken we samen naar een verbeterend resultaat voor uw huid. Tijdens elke behandeling wordt er eerst een huidanalyse gedaan. Hierdoor kunnen we de behandeling en de producten perfect afstemmen op uw huid en huidbehoeftes.

REINIGENDE GEZICHTSBEHANDELING

Een huidverzorgende gezichtsbehandeling voor het reinigen van de huid en de poriën. Bij deze behandeling werk ik met producten die dieper in de huidlagen gaan.

LEES MEER

ONTSPANNEN GEZICHTSBEHANDELING

Een behandeling voor de verzorging en ontspanning van u en uw huid. Met een heerlijke verzorgende gezichtsmassage ontspant u en uw huid gaat er door stralen.

LEES MEER

LUXE GEZICHTSBEHANDELING

Een behandeling voor het reinigen van de huid en de poriën, verzorging van uw huid en ontspanning voor uzelf.
Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van luxe producten.

LEES MEER

TIENER GEZICHTSBEHANDELING

Deze behandeling is speciaal voor de jeugd/tienerhuid van 12t/m18 jaar. Een behandeling waarbij de reiniging en het in balans brengen van de huid centraal staat. Bij een tienerhuid is acne de grote boosdoener, een gezichtsbehandeling kan daarbij goed helpen.

LEES MEER

Wilt u dat ik uw wenkbrauwen verf of shape dit kan ook tijdens de gezichtsbehandeling worden gedaan, geef het aan als u een afspraak maakt via mijn boekingssysteem.

PRIJS
wenkbrauwen shapen €12,50
wenkbrauwen verven €12,50
wenkbrauwen shapen en verven €20,00

*tijdens een gezichtsbehandeling 25% korting op wenkbrauwen verven en/of shapen.